Wie is 123 radiator voordeel in het kort?

Radiator voordeel  heeft zichzelf als doel gesteld om een zo compleet mogelijk aanbod aan radiatoren te kunnen leveren. Wij doen dit tegen de aller scherpste voorwaarden in de markt.

Radiator voordeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van technische inkoop en verkoop. Hierdoor zijn wij in staat om voor u de beste prijzen te onderhandelen bij diverse technische groothandels en fabrikanten.

Wij leveren rechtstreeks vanuit onze leveranciers aan u (via zgn. “drop shipment”). Hierdoor garanderen wij de beste prijzen. Wij kunnen dit mede garanderen omdat wij door deze directe doorlevering geen dure overheadkosten (voorraadbeheer, administratie, transport, etc.) in rekening hoeven te brengen bij u als klant.

Wat zijn de voordelen van 123 radiator voordeel?

  • Wij bieden 100% volledige fabrieksgarantie. Deze (wettelijke) garantie houdt in dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. In het geval van radiatoren loopt dat van minimaal 5 tot maar liefst 15 jaar!
  • Daarnaast voeren wij een zeer breed assortiment radiatoren in alle prijs segmenten. Van de bekende A-merken tot hoogwaardige huismerken van diverse groothandels en leverenaciers.
  • Tenslotte zijn wij een betrouwbare webshop. 123radiatorvoordeel.nl mag onderstaande keurmerken dragen na een uitgebreide screening op wet- en regelgeving, veiligheid en financiële situatie.

Kortom, bij 123 radiator voordeel betaald u gegarandeerd minder voor dezelfde radiator of appendage!